onsdag 18 mars 2009

Galen bebis

Oliver har ju tjorvat lite på dom senaste nätterna nu. Han ligger liksom å vrider och vänder å stånkar väldigt mycket. Han vaknar också ca varannan timme igen:/.
Har hört att barn kan tycka det känns jobbigt när dom utvecklas väldigt fort också. Och det har ju verkligen Oliver gjort på senaste tiden.
Har börjat natta Oliver vid halv åtta så han sover alltid vid åtta, sen sover han ett pass på minst 5h å det är efter det han börjat krångla. Hade ju inte varit så jobbigt om man själv kunde komma i säng tidigare på kvällen:/. Att man aldrig lär sig. Inte kostigt att man är trött när plutten ligger klarvaken vig sex på morgonen:/. Vaknade även med världens huvudvärk idag, suck.

Har ju som sagt köpt hem gröt till lilleman också, har tänkt börja ge det på kvällen så att man kan utesluta att han är hungrig.

1 kommentar:

  1. stackars lille oliver som har svårt att sova sen efter de där 5 h. alex var också så en period fast under dagarna. han har ju alltid sovit bra under nätterna.

    Åh jag som tänkte hade kommit på mammaträffen igår men de drog över tiden rejält mkt, först fick ajg inte komma in på den tiden jag fick. så jag åkte väl därifrån vid 15.30 tiden. vilka åkte på mammaträffen? hoppas ni hade de trevligt.. kram

    SvaraRadera