söndag 1 mars 2009

1 mars

Redan ny månad. Jag som tycker veckorna går så fort nu känner att det är lite jobbigt när helgen går ännu fortare=/. Men med det är bara att gilla läget. Man får ju försöka tänka possitivt, då är ju våren snart här;).

Här har det iaf varit en lugn helg.
Jag och Oliver åkte hem till Eva igår eftermiddag, sen så sov vi över där. Eftersom Cillan var hos sin kille så kunde vi låna hennes säng. Var ju tänkt att Henke skulle få sova ordentligt, men han hade ju inte gått och lagt sig förrän fem på morgonen=/. Men han hade iof sig sovit till tolv sen och då hade han sovit väldigt bra.
Längtar lite tills Oliver sover hela nätterna så man själv får sova ut. Men det kommer nog det också;). Det gick iaf jättebra att sova borta.

Sen kom Alexandra upp till Eva idag en sväng. Vi satt bara å pratade å kollade på en superbra film på tv. Sen blir ju Oliver så glad när Alex kommer, han tycker verkligen om att flirta med henne. Mitt lilla charmtroll där=).

Har även hunnit hämta eb barnvagn som vi har fått som vi ska ha ute hos mamma så vi slipper släpa med våran dit. Vi vill ju nämligen ha med oss Yoshi när vi åker dit så det blir lite trångt när barnvagn och hund ska med.

Nej nu vaknade lillen bibi

3 kommentarer:

  1. Tiden går alldeles för fort :( Min syster fyller 20 på fredag!?!

    Tid och lust för en promenad i morgon?

    kramar

    SvaraRadera
  2. Jo tiden går fort, men vi längtar ju tills våren och sen till sommaren :) Så de ska bli såå skönt.. hehe..

    kram kram

    SvaraRadera
  3. 11 vid vc blir jättebra :)

    kramar

    SvaraRadera