tisdag 10 februari 2009

Ville inte

Idag hade Oliver inte alls någon lust att vara med på babyrytmiken. Man ska ju nämligen ha dom liggande på golvet medans man sjunger och busar med dom, men han ville bara sitta hos mamma hela tiden. Gick jättebra det också tycker vi;). Vi kunder ju sjunga med och ha skoj iaf.

På torsdag hoppar vi över öppnaförskolan och tar å åker en sväng till Thuns istället=). Anna och Alexander ska också följa med så det blir säkert jätte mysigt.
Tycker det är så skönt att handla där och vi ska åka på förmiddagen är det tänkt så det kommer nog inte vara så mycket folk där. Då kan man gå runt och strosa i lugn och ro. Ska bli kul å se om man kan fynda något, nåt till lilleman hittar man nog alltid iaf;).

Nej nu ska jag försöka få i mig lite lunch medan Oliver fortfarande sover.

2 kommentarer:

  1. åh va kul att åka till thuns. precis de brukar vara lugnast på förmiddagen..så de e bra om ni åker då.. då blir lungt o skönt för er :)kram kram

    SvaraRadera
  2. Klart han vill sjunga när han sitter i mammas knä :) Jag skulle också vilja vara med på babyrytmiken men vågar nog inte än. Iaf inte precis när Alexander blivit frisk. Får vänta tills han varit frisk ett tag.
    Tror det blir jättemysigt på thuns på torsdag :) Fynda är alltid skoj!

    kramar

    SvaraRadera