tisdag 24 februari 2009

Fettisdagen

Lilla myspojken=)

Ja det betyder ju att man ska äta semlor=), å det har vi gjort också. Blev att köpa den här gången men dom var goda ändå;).

Natten gick ganska bra trotts allt, Oliver vaknade iof sig oftare än vanligt men oftast var det för att det behövdes bytas. Tror jag fick byta 4 bajsblöjor inatt, brukar annars vara 1. Så där har vi nog anledningen till att han var så lessen igår. Idag är han iaf som vanligt igen. En riktig solstråle när han vaknade, som han alltid är=). Kändes så skönt.

Idag har vi hunnit gå på en långpromenad med Vito och Alexandra också.

Det var ju babycafé idag också som jag hade tänkt att gå på eftersom det var föreläsning. Men så blev det inte, vi tog oss en välbehövd sovmorgon istället.
Imorgon ska vi gå på ungmamma grupp som startar här i Gimo. Det ska bli skoj.
Sen får vi se om vi åker till Malin och Jonathan på kvällen, dom ska ju ha tupperwere party. Har dock inte så mycket pengar, men man kan ju kolla vad som finns iaf. Tycker verkligen att dom har jättebra kvalitets grejor. Men så är det ju ganska dyrt också.
Sen skulle det ju vara så skoj att träffa dom igen, det var ju ett tag sen sist.


Oliver bästakompis, rolig att både prata med och att äta på;)

2 kommentarer:

  1. Stackars liten :( INte kul med ont i magen. Alexander brukar sällan bajsa på natten vilket är himla skönt. Behöver inte byta förrän på morgonen.
    Vilken fin bästa kompis han har :)
    Var det 12 ungmammagruppen började?

    kramar

    SvaraRadera
  2. Aa det är så roligt att se vad dom kan : )

    SvaraRadera