söndag 31 januari 2010

Längar till värmen

Å vad jag skulle vilja åka utomlands nu:). Tänk att få ligga på stranden eller vid polen å bara njuta. Hmm tyvärr så tillåter ju inte ekonomin något sånt just nu:(. Aja man får ju hoppas på att våren kanske vill komma snart.

Nu ska jag och Oliver bada sen är det dags för sängen för vår lilleman:).

4 kommentarer:

  1. åh tänk om man kunde få göra det :) sol och värme och bada varje dag :) de vill jag med verkligen göra :) härligt. kram

    SvaraRadera
  2. Vi följer gärna med till Thuns. Behöver handla lite. Har dock inte fått mina pengar än men får nalla från sparkontot igen *suck*. Tar en evighet för mr professor att sätta betyg och innan dess inga pengar från csn :S
    Vilken dag passar bäst? Bara så att jag kan säga till på dagis att lilleman ska vara ledig :)

    Fredrik drömmer också om att resa nu. Han vill hyra hus i Thailand från sin chef och åka men lite realistisk är han och säger julen. Man kan ju hoppas att man har ett jobb då ;)

    SvaraRadera
  3. På torsdag blir bra. Då säger jag til på dagis i morgon :) Är ju absolut bäst att åka på förmiddagen.

    Sällskap är aldrig fel :) Tydligen hyr ju chefen ut för en billig peng så det kanske man kan ha råd med. En tvååring kanske går att flyga med också, hihi.

    SvaraRadera
  4. Här är det en till som längtar till sol och värmen!! För ett år sedan nästan låg vi och plaskade o hade de skönt i Thailand, åhh va underbart! Hade garanterat varit där i år också om de inte vore för bebban i magen ;)

    Nästa vinter, då blir det jag och A + två små som åker, garanterat :)

    Ha en fin vecka! Kram Jenny

    SvaraRadera