fredag 1 januari 2010

Första januari 2010

Ja då var det nytt år då.
Hade ett bra avslut på året. God mat och underbart sällskap. Blev bara ett litet missöde, jag åkte nämligen i diket:/. Allt gick bra, igen skada på varken mig eller bilen. Men nog pratat om det.
Vi var ju som sagt hos Anna & Fredrik och hade verkligen en superbra kväll/natt. Det var bara Jonathan som var duktig och förstod att småkillar ska sova om kvällen. oliver och Alexander var uppe till efter 12 slaget, tokungar. Oliver somnade i min famn när vi stod i fönstret och kollade på fyrverkerierna, sötnosen.
Malin & Kristoffer hade med sig WII, så det testade vi när alla dom små äntligen hade somnat, grymt kul var det:). Får se om ekonomin tillåter att man köper det i framtiden;).

Idag tog vi en ordentlig och välbehövlig sovmorgon och efter lunch gick jag och Oliver och och skottade snö, sen gick vi även på en promenad med Anna & Alexander. Det var så skönt att komma ut faktiskt, men ännu skönare att sen komma in och kunna krypa ner i soffan å mysa. Det är precis vad vi har gjort resten av dagen/kvällen, myspys;). Nu blir det att fortsätta med soffmys:).

1 kommentar:

  1. Oj usch läskigt att åka i diket, tur att det gick bra iaf!

    God fortsättning på det nya året! Kram Jenny

    SvaraRadera