lördag 30 januari 2010

Lördag

Blev inte riktigt som vi hade tänkt idag. Vi vaknade som vanligt vid 7 snåret. Gick upp och busade lite och sen åt vi frukost. Efter det tänkte jag att Oliver skulle få bada så vi skulle vara redo när vi skulle iväg efter lunch. Men när jag skulle sätta ner honom i badet så började han tokgrina:(. Och när Oliver inte vill bada så är det något som är fel. Tog tempen på honom och det visade att han hade lite feber. Hmm ja då var det bara att ställa in allt. Får bli en lugn dag hemma ist. Kan egentligen behövas, skulle verkligen behövas en storstädning här hemma;).
Oliver ligger iaf och sover och Henke är och målar vardagsrummet. Han skulle nog sova över där så han kan elda, det måste ju vara x-antal grader varmt om färgen ska kunna torka. Så ikväll blir det myskväll här hemma för mig och Oliver.

Eftersom febern försvann så fort Oliver fick alvedon på fm och han lekte som vanligt innan lunch så tror jag vi ska ta en promenad till Eva när han vaknar. Kan vara skönt att komma ut en sväng, det är ju så fint väder ute nu:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar