onsdag 22 april 2009

Onsdag

Idag är det ju öf som stod på schemat. Vi fick tyvärr hoppa det den här gången också. Oliver är fortfarande inte riktigt frisk. Det skulle kännas så onödigt om han skulle bli sjuk igen, sen vill man ju inte riskera att smitta någon annan. Känns lite tråkigt dock, för idag skulle barnomsorgen komma dit. Hade varit skönt att få reda på vissa saker och även kunna fråga om det är något man undrar över. Aja får förhöra Anna om det sen;).
Vi följde iaf med på den vanliga promenaden som vi brukar gå innan. Så skönt att komma ut en sväng.
När vi sen skulle skiljas åt så ringde Cillan å ville att vi skulle följa med henne hem för hon skulle äta lunch, så det gjorde vi. Oliver sov hela tiden tills vi kom hem för ca 40 minuter sen. Han har alltså sovit 3h så nu är han så pigg å glad så:).

Nej nu ska jag göra Oliver sällskap på golvet bland alla leksaker;)

2 kommentarer:

  1. Jag hade tänkt att fråga dig men såg att du hunnit före ;) Ser ju ut att bli kanonväder idag :) Vid 11 som vanligt eller vill du senare?

    SvaraRadera
  2. Hej hej :) Hoppas allt är bra med er! Undrade om du har lust att komma hem till mig onsdagen den 6e maj kl 18.30. Jag ska nämligen vara värdinna för ett MeandI-Party. Det är barnkläder, du kan kolla in lite av deras sortiment på www.meandi.se. Du är välkommen med eller utan barn :)Hoppas du kan komma. Kram Emelie, mamma till Noah

    SvaraRadera