lördag 11 april 2009

Gick bra trotts allt

Oliver är fortfarande förkyld och hes har han blivit också:/. Han tycker verkar iof sig tycka det är ganska roligt att skrika nu. Antar att det låter roligt, den lilla knäppisen:).
Det märktes idag att han inte mådde riktigt bra. Han ville sitta hos någon hela tiden sen blev han lite gnällig i mellanåt. Men det får man bli när man är sjuk.
Annars så gick det jättebra. Vi åt påskmat och fikade efteråt, mums.

Oliver fick självklart fina presenter nu också.
Det här fina kortet fick han av alla. Oliver tyckte det var jättefint:). Ska försöka hitta en ram till den så man kan hänga upp den på väggen.
Kortet innehöll en massa pengar:D. Dom ska gå till en sittvagn, men det får bli lite senare. Men känns verkligen jätteskönt att veta att vi har pengar till den.
Det var jättefint skrivet i kortet
Fick även den här av Danne & Alex. Så kul. Vill göra fler sådana sen:)
En av sidorna.

Nu ska jag försöka natta plutten. Blir nog en ganska tidig sänggång för min egen del också. Henke har ju åkt iväg för att ta en drink eller tio med bror sin och Micke. Så med andra ord får han sova på soffan inatt, vill inte ha honom i sovrummet om han är allt för onykter och inte tala om sängen. Nej ska han ha så kul får han allt sova på soffan. Sen så sover ju Oliver i sängen med oss nu när han är sjuk. Han totalvägrar att ligga i sin egen säng. Antar att han vill vara nära HELA tiden.

Tror faktiskt att jag tar med datorn in dit så man kan kika lite på film i sängen ist. (Har ju tv där inne men våran video som vi hade till den har pajat och vi har inte införskaffat oss en ny dvd än)

Hoppas att nåde plutten och jag vaknar upp friska imorgon. Skulle vara SÅ skönt. Speciellt om det blir lika fint väder som det var idag.

2 kommentarer:

  1. stackars lite som är förskyld hoppas de går över snart :) Vilket stort härligt kort :) och fotoboken lätt ju spännande.. va gör man med en sån? Är det som en bilddagbok ungefär?
    Lätt så spännande..
    kram

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt att han är sjuk, hoppas att han hinner bli bra tills på onsdag.. Var det bada vi skulle göra på ung mamma gruppen?? Vilket jätte kort! =) Kram

    SvaraRadera