söndag 26 april 2009

Att sova är överskattat

Ja det tycker Oliver iaf. Det längsta sovpasset inatt var på en timme. Å ändå var det inte det som var värst utan att han är så lessen när han vaknar och då tar det en sån tid att få honom att somna varje gång. När han hade en dålig period förut när han vaknade var 20 minut så behövde man bara stoppa in nappen och puffa han lite på rumpan så somnade han igen. Men stoppar man in nappen nu så blir han bara ännu argare:/. Dom flesta gångerna inatt har man fått gått upp å gå omkring med honom för att han ska somna om. Blir lite jobbigt när man måste göra det minst en gång i timmen.

Är det någon som har varit med om det här och har något bra tips så säg gärna till. Alla tips är välkomna just nu.

Vi har iaf bestämt att vi ska lägga oss tidigt ikväll allihopa, kan behövas.

Tur att det är fint väder ute så man känner sig lite pigg iaf. Blir nog en och annan promenad idag;).

3 kommentarer:

  1. Klockan 12 blir bra det :) Svårt att klä på Alexander i den här värmen tycker jag. Får nog bli bara body i liggdelen. Och hoppas att han vill sova :S Ses!

    SvaraRadera
  2. Det är inte tänder på g? Vet när mina barn varit omöjliga så har det varit tänder på gång.. Hoppas det blir bättre snart iaf! Hampus sover underbart på nätterna men nu är det Elias som strular istället.. suck!

    SvaraRadera
  3. Meja var exakt likadan! Spelade ingen roll vad vi gjorde hon vaknade iallafall mellan 15-20 gånger varje natt. Sjukt jobbigt! Nu är det rena drömmen när hon bara vaknar 3-4 gånger varje natt =) Tänker på er och hoppas att det går över snart!!

    SvaraRadera