måndag 29 mars 2010

En liten sjuker

har vi här hemma. Det började redan igår då han blev tokförkyld mot kvällninen. Senare på natten hostade han så pass mycket så att han till slut spydde, stackaren:(.
Som tur var så jobbade jag fm idag då H har eftermiddags vecka. Behövde bara gå hem några timmar tidigare. Men imorgon blir jag hemma helt eftersom vi jobbar em båda två. Men det ska nog gå bra det med, får ju vara hemma och gosa med våran lilla prins;). Tycker det inte gör något att han blir mammig när han blir sjuk, det är bara mysigt med tanke på att han inte är det speciellt mycket i vanliga fall.

Är för tillfället väldigt glad över att Oliver dricker välling fortfarande då det är det ända han tycks vilja ha. Gav honom även en alvedon för en liten stund sen, så nu hoppas jag på att hans feber ska gå ner lite så han blir lite piggare. Med lite tur kanske man kan få honom att äta lite frukt snart.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kika på tv.
En febrig liten kille som sitter vid datorn med mamma.

1 kommentar:

  1. Usch, stackars liten! Hoppas han blir bra snabbt. Fasar för att Alexander fått ngt mer nu han med. Snorig som bara den nu på kvällen. Hoppas på att det bara är tänderna eller ngt som inte bryter ut!

    SvaraRadera