torsdag 15 januari 2009

Trevligt sällskap

Idag va vi bå babycafé igen, supermysigt den här gången också. Blev dock ingen vägning den här gången för det blev lite krångel. Får ta det nästa vecka istället, blir spännande att se hur mycket han har gått upp då=).
Pratade även om att det skulle starta en ungmamma grupp på onsdagar så det ska vi nog börja gå på också. Tycker det är så skönt att komma iväg en sväng på dagarna å inte bara sitte hemma hela tiden.

Tog en promenad direkt efter babycafét, passade på eftersom Oliver åt precis innan vi gick därifrån. Sen gick jag och Alex in på gallerian för att kolla present åt Hasse å det hittade vi. Köpte även lite presenter åt Henke så nu är det klart också, så skönt. Henke är nämligen en person som det är extremt svårt att handla presenter åt. Så nu är det bara att hoppas på att han blir nöjd,men det ska han nog bli;).

Har även ringt om babysim idag, så nu är vi anmälda till. Kursen börjar den 7 mars tror ja det va. Dom skulle skicka hem papper om det. Ska bli så himla kul=).

Nu ska jag nog passa på och fixa lite käk medans plutten sover en sväng.

kram på er

2 kommentarer:

  1. självklart kommer vi ses på någon fika! vet bara inte när och var dom äger rum? :D kramar!

    SvaraRadera
  2. Tack själv :)

    Är ju egentligen roligare att väga mer sällan för då har det ju verkligen hänt grejer :) Går Oliver upp i samma takt han gjort hittills borde han väl vara över 5 kg nästa vecka?
    Är det babysim i Gimo? Ska försöka ringa i morgon för jag vill verkligen gå på babysim med Alexander.

    Vad bra att ni lyckades hitta present. Sånt där kan vara så klurigt.

    SvaraRadera