söndag 31 juli 2011

Seg söndag

idag är jag galet seg. men det är det värt:). Hade en supermysig kväll/natt hemma hos Anna & co. Tror vi kom hem strax innan tre inatt. Vi spelade Monopol och för min del gick det inget vidare, åkte nämligen ut först. Men som tur var så vann Anna, haha. Skönt att slippa allt för kaxiga karlar;). Det gick över förväntan med barnen också. Båda våra små sov när vi kom och Alexander sov sen tidigare i. Smågrabbarna vaknade sen, men som sagt så ju det inga problem att ha dom med när vi spelade. Oliver fick sova i Alexanders säng och Alex sov i Anna och Fredriks. Han sov MÅNGA timmar innan han vaknade och ville sitta med oss till vi bestämde oss för att gå hemåt. Så spelkvällar lär vi nog köra på med flera gånger hoppas jag.
Blev även lite planering för en liten semester i höst, mys:).
Idag har det inte hänt mycket här hemma. Har myst med mina två fina smågrabbar. Sambon har dragit iväg på fiske. Får se om det blir fisk till middag imorgon;).

1 kommentar:

  1. mysigt o träffas o spela monopol, de brukar vara skoj. ja de va tur att Anna vann. Briukar vara här hemma med om killarna vinner, så brukar de bli kaxiga =) hihi

    SvaraRadera