torsdag 4 juni 2009

Fullt upp

Oj vad tiden rinner iväg nu när det är mycket att göra.
Har ju tvåbröder som tar studenten imorgon:). Så idag har vi varot hemma hos mamma och hjälpt till att göra smörgåstårtor, mums. Blev även en liten som vi åt idag, tog självklart med en bit hem till Henke också;).
Så imorgon ska vi iväg å fira mina bröder. Eftersom dom går ut samtidigt så får vi dela upp oss till utsläppen och sen träffas vi hemma allihopa ist. Tur att man är många vid sådana här tillfällen;).

På lördag ska vi fira Danne(Henkes bror). Han fyller ju egentligen år imorgon men eftersom alla jobbar ganska sent så ska vi ta det på lördag ist. Passar oss väldigt bra, hade nog blivit lite jobbigt med studentfirande+födelsedagsfirande på samma dag.

På söndag fyller ju även min bror år, men han får sin present av oss imorgon. Han skulle nämligen till Tyskland imorgon. Sen är han så upptagen med jobb och renovering så man vet inte när man träffas nästa gång.

Olivers andra tand har börjat kika fram nu också;). Men när den har kommit upp så får det faktiskt lugna ner sig lite tycker jag. Han har varit lite grinig nu när tänderna har spruckit igenom. Kan även säga att det gör SATANS ont när han får för sig att bitas nu:(.

Nej nu ska jag kika lite på tv, sen blir det sängen. Kommer att bli en lång dag imorgon.

1 kommentar:

  1. Mkt firande nu i helgen då. Vad gott med smörgåstårta! Undrar om det kommer finnas på mottagningen vi ska till... Fredrik hoppas nog, haha. Hoppas ni får en härlig dag nu!

    SvaraRadera