söndag 21 juni 2009

Det löste sig till slut

I fredags var det ju midsommar. Blev lugnt för våran del, åt god mat å hade det mysigt. Iafpajade datorn på kvällen, skärmen bara dog:/. Tur att vi har ett bra avtal så vi får den lagad utan extra kostnad. (Har ju hyrdator). Som om inte det räckte så gick våran diskmaskin sönder igår. Eller ja vi trodde det iaf. Det hade blivit stopp, så den tömde inte. När vi sen hade fixat det så hakade den upp sig ist, suck. Det är ju tur att man har sina kontakter i sånna här lägen;). När jag pratade med Håkan( en mycket kunnig person inom detta område) så förklarade han att det var översvämningsskyddet som hade slagit igång. Så efter lite bök med rengöring så fick vi igång den igen:). Snacka om lättnad. Man bara såg hur våra semesterpengar skulle gå åt till en ny diskmaskin. Men som min mor påpekade. "Hellre diskmaskinen än tvättmaskinen. För diskmaskin kan man faktiskt klara sig utan ett tag. Men om tvättmaskinen skulle gå sönder så måste man nästan köpa en på en gång. Nu har vi iaf bestämt att vi ska börja spara till nya vitvaror. Dom vi har nu har ju trotts allt några år på halsen.

Sen är det ju helt sjukt hur fort tiden går. Vid den här tiden för 7 månader sen var vi fortfarande kvar på BB. Och Oliver var bara några timmar gammal:). Tyvärr blir det inga bilder förrän vi har lagat våran andra dator.(Använder bara en "skrotdator" nu;)).
Imorgon ska vädret vända också, å så skönt. Kan behöva lite värme och sol innan jag börjar jobba om en vecka.

1 kommentar:

  1. Ja! roligt att du också bloggar! Ska du börja jobba igen?! Jag är verkligen inte avis! Vi hade iaf en underbar semester och planerar nästa redan nu. Blir det inget fika så bjuder jag gärna hem dig och Oliver på fika hemma i det nya huset. Inflyttning nu i veckan...

    SvaraRadera