fredag 12 juni 2009

Får se hur det blir

Har ju inte ammat Oliver på hela dagen:/. När jag har lagt honom vid bröstet så har han bara bitit mig VARJE gång. (Kan ju säga att jag har försökt några gånger under dagen). Å efter det har han bara blivit arg och sen börjat grina:(. Har ju gått bra ändå. Han äter ju både mat och gröt, sen dricker han ju välling också. Har även fått lite ersättning. Så nog klarar han sig allt. Känns ändå lite jobbigt om han börjar vägra bröstet nu. Hade ju inga planer på att sluta amma helt ännu. Har ju gått så himla bra hittills, men man får väl kanske vara glad över det.
Sen kan det ju bara vara idag han krånglar, vem vet. Hoppas iaf man kan fortsätta amma på natten. Men om han ska bitas som han har gjort idag så blir det nog att sluta ganska snart. Är jätte öm nu:(.

Aja nog prat om det.
Vi hade ju tänkt att åka till Östhammar på marknad imorgon, men som det ser ut ska det bli regn imorgon. Så vi skippar det och åker till Thuns ist;). Henke behövde köpa jeans och några t-shirts och då kan jag passa på att handla lite till lillprinsen. Behöver fylla på sommargarderoben litegrann. Vem vet man kanske kan fynda något till sig själv också;).

2 kommentarer:

  1. Så där va alex i början med.. grät när man la han vid bröstet när jag slutatde amma, ahan blev tokig, men sen så vart de inte intressant alls.. hoppas de går bra.. kram

    SvaraRadera
  2. Usch, går ju inte att amma om han bits :S Han kanske är redo att sluta? Eller så är det bara tillfälligt. Alexander krånglar mer vissa dagar. Går ju inte att tvinga dem om de inte vill liksom. Du har ju iaf ammat väldigt länge och helammat länge med. Mkt längre än många andra så tycker du ska vara glad :) Barn brukar ju kunna vara duktiga på att berätta när det är dax att sluta. Barnet väljer ju själv. Som du skrev i rubriken så får du se hur det blir.

    Hoppas ni hittar en del roligt på thuns imorn! Verkar ju inte alls vara väder för marknad. Synd tycker jag men tyvärr kan man ju inte beställa bra väder.

    SvaraRadera