torsdag 28 maj 2009

Yes

Ni vet väl om att det ska bli toppe väder i helgen:). Me like alot, hihi. Kan nog bli en och annan grillning och änne fler promenader;).

Vi köpte iaf bilbarnstol idag. Det blev en Akta Graco Cosmic Comfort S. Vi ska prova den i bilen så att den passar, men jag tror den blir jättebra;). Köpte även myggnät till vagnen, behövs verkligen nu på kvällarna. Å sen en säkethetsgrind som dom hade kampnajpris på. Sånt gillar vi;).
Blev även en del shoppat på IKEA. Haha jag som inte skulle ha så mycket. Aja, tycker iaf att jag fick mycket för pengarna.
Prinsen har blivit riktigt duktig på att sitta nu.
För den delen så har Oliver första tand börjat komma upp ordentligt nu:)

3 kommentarer:

  1. ja visst är det underbart att det ska bli sommarväder :) äntligen!
    vi köpte också en ny bilbarnstol igår, så stora dom är nu våra ungar :)

    SvaraRadera
  2. Vad duktig han är, nu kan han sitta och leka själv lite :) Alexander rasar när han ska ta ngn leksak men det kommer nog snart. Brukar ju kunna lossna fort när det har börjats.
    Vi fick ingen manual med vår stol så tänkte höra om vi kunde låna er sen och kopiera? Eventuellt åker vi förbi Babyland när vi är inne och ber att få en men ifall vi inte gör det tänkte jag :)
    Att Oliver börjat sova bättre på natten kanske beror på att tanden börjat komma ordentligt nu ju. Skönt i sådana fall :)

    SvaraRadera
  3. Rak i ryggen som en sann ångmaskinist :-)

    SvaraRadera