söndag 3 maj 2009

Söndagsmorgon

Har varit en helt ok natt igen. Men tyvärr så har Oliver blivit snorig igen:/ misstänker att det beror på att vi var på babysimet igår. Känns lite tråkigt eftersom han äntligen hade blivit HELT frisk igen. Aja det kanske går över fort det här, får ju hoppas på det iaf så det inte håller i sig som förra gången:/.

Igår spenderade vi nästan hela dagen ute, va ju nästan sommarvärme ute :D. Självklart blev det grillning också, hamburgare och korv den här gången. Henke och svärfar började även med fönsterna igår, dom ska skrapas, oljas in, shittas om och målas. Så nog har vi lite att pyssla med;). Men idag ska vi ta en vilodag, det är ju ändå söndag.

Det är ju inte lika fint väder idag så det blir nog till att slappa framför tvn, underbart. Å vem vet man kanske blir sugen på att baka något också, hihi.

2 kommentarer:

  1. Vad trist att han blivit snorig igen :( Hoppas det försvinner snabbt! Tyckte det var synd att vi missade sista babysimmet men Alexanders öga brukar alltid se värre ut efter sim plus att utslagen på kroppen alltid flammar upp igen. Tror han är lite känslig mot kloret. Blev det ngt dyk?
    Hur gick fotbollen förresten?
    Hoppas ni får en mysig dag framfrö tvn! :) Det ser dock ut som att solen är på väg fram igen :)

    kramar

    SvaraRadera
  2. Otroligt vilket väder vi hade igår, sååå härligt.. :)

    Åh det kommer bli så fint med fönstrerna sen när allt är fixat :)

    Stackars lilla Oliver som blivit förskyld igen. Hoppas han blir frisk nu.

    kram

    SvaraRadera