tisdag 5 maj 2009

Orkar inte

Åter en pissnatt. Oliver blir så täppt på nätterna så han nästan inte kan andas genom den. Så det blev att ta fram koksalt lösningen och snorsugen, inte populärt kan jag säga. Å nu har jag blivit förkyld igen, kanske inte är så konstigt ändå. Är ju inte direkt populärt att ALDRIG få sova när det gäller att hålla immunförsvaret på topp.
Nu har jag iaf duschat och känner mig grymt mycket fräschare;). Oliver sitter i mitt knä och försöker slå på tangenterna, lika glad som alltid:). Man märker knappt att han är småkrasslig på dagarna utan det är på nätterna som det kommer. Rinner iof sig en hel del ur näsan på dagarna, men det är inte något som verkar störa. Men när man ska torka då blir han förbannad, knaspojken.

Får hoppa träningen idag, har ingen lust att bli ännu mer sjuk. Det är ingen höjdare att själv vara riktigt sjuk när man har en krasslig bebis hemma å sambon jobbar.

5 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt! Hoppas du lyckas få en liten tupplur under dagen. Vet ju att det är lättare sagt än gjort men bara att få vila lite extra kan ju göra så mkt. Typ ligga på soven och glo på tv utan att behöva roa bebis. Skönt att Oliver är glad under dagarna, lite lättare att orka med då efter jobbiga nätter. Har ni upphöjd huvudände på sängen? Tycker det gör enorm skillnad. Alexander har nästan aldrig varit snorig så att han inte kan andas genom näsan under natten. Tror det är en gång som det var så snorigt att inte ens det upphöjda hjälpte.
    Säg till om du vill ut på promenad och bli uppiggad så är vi på :)

    Ska kika in på Lindex. De har bodys som är breda vilket jag tycker är bra. Är det 25% på hela ordern eller bara ett plagg? För är det på hela så är det ju grymt bra.

    kramar

    SvaraRadera
  2. 13 passar nog oss bäst om det är ok? Då hinner vi äta innan och så.

    SvaraRadera
  3. Oj Oj lät inte vidare med nätterna, hoppas ni piggnar på er båda 2, blir inte Gimo denna vecka, hinner inte, men snart så!!=)

    SvaraRadera
  4. Usch de lätt inge kul. hoppas du får sova något snart iaf :)
    Skönt att han är glad under dagarna.

    Jag tycker upprätt huvudända gör mycket. vi hade så när alex var förskyld. de hjälpte.

    kram

    SvaraRadera
  5. såg att vi skulle vara i östhammar klockan 10 så vi kommer strax innan halv. Bäst att ta lite tid på sig när vi ska försöka få in vagnarna. Hoppas Oliver sover bra i natt så att du med får sova! Vi ses imorn!

    kramar

    SvaraRadera