tisdag 12 maj 2009

BVC

Åker lite brum innan det är dags för sprutor.

Idag var det dags för spruta igen:/. Gick faktiskt förvånadesvärt bra den här gången. Första sprutan så gjorde Oliver inte en min, han till och med log och sköterskan när hon hade satt dit plåstret, sötnosen:). Så när den var färdig så började hon packa ihop grejorna och då frågade jag om han inte ska ha en till spruta. Hon sa då nej eftersom han är född förra året. Men då sa jag att han faktiskt fick TVÅ sprutor förra gången. Hon gick då iväg och kollade i papperna och såg då att hon hade tänkt fel. Han skulle ha två. Det är ju tur att man har lite koll;). När han fick den sprutan så pep han till lite, men det gick väldigt fort att trösta honom. Nu är det bara att hoppas på att han inte reagerar på den. Just nu ligger han å sover så fint i vagnen.
Ska nog passa på att städa lite nu medans han sover, det behövs verkligen:/.

4 kommentarer:

  1. vad för sprutor fick han nu? 5 mån, eller får man vid 6 mån också?

    SvaraRadera
  2. Skönt att du hade koll ja. Trist om det skulle missas av sköterskan men det borde hon ju märkt om hon kollat i Olivers lilla häfte och sett att han fått den andra sprutan innan tycker man. Hoppas han slipper feber eller annat nu!
    Ska vi ta en promenad som vanligt innan ÖF i morgon?

    kramar

    SvaraRadera
  3. 11 blir jättebra. Alexander sov i 5 minuter (blä för powernaps) nyss så blir perfekt om han kan vara vaken fram till promenaden. Ses snart då!

    SvaraRadera
  4. Åh va söt han är. tur att du sa till om sprutorna, de kan lätt bli fel. :)

    Han ser ut att trivas i brum brum bilen =)

    kram

    SvaraRadera