torsdag 20 oktober 2011

Tråkdag

usch vad det tar på krafterna att ha två sjuka barn hemma. När dessutom sambon jobbar eftermiddag. Ska jag vara riktigt ärlig så längtar jag tillbaka till jobbet lite nu.
Den här hostan är verkligen envis. Oliver har ju haft den i fem dagar nu och William började hosta i förrgår. Så jag hoppas inte den håller i sig lika länge på honom. Vi som är bjudna på kalas imorgon. Hoppas, hoppas vi kan gå.
Har varit ut på en liten sväng idag. Vi åkte till Östhammar för att hämta H´s bil. Och japp det var ÄNNU mer som behövs fixas på den, så klart. Men det får vänta ett tag. Har ju för fasiken lagt ut massa pengar på den där bilen redan:/. Men nu kan han köra med den iaf och det är det som är huvudsaken.
Vi var även in på Coop och handlade lite, där hittade vi presenten till Oliver:). Så nu hoppas vi på en vinter med MASSA snö;).
Resten av dagen ska vi bara vara hemma. Jag skulle verkligen behöva ta tag i städningen. Usch det blir verkligen stökigt fort när man bara är hemma om dagarna. Skulle även behöva putsa fönsterna och byta gardiner som inte har blivit gjort än:/. Urk, någon med lite ork över får ju gärna dela med sig;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar