söndag 20 juni 2010

Söndag

veckorna går på tok för fort. Men ska jag vaar ärlig så är det ganska skönt just nu. För snart är det semester:).

Våran dator har gått sönder hemma, så därför kommer det inte bli så mycket uppdatering på ett tag framöver:/. H ska lämna in den imorgon tror jag. Hoppas det går fort att få den lagad. Man är ju som lite beroende av den, hehe.

Igår var vi iaf på marknad i Östhammar med fina vänner. Riktigt mysigt var det. Synd bara att det inte blev någon karusellåkning. Man fick inte sitta med som förälder och eftersom våra knattar fortfarande är lite små för att åka själva så skippade vi det ist. Hmm, men det var en som blev mäktigt förbannad över det. Jupp, Oliver var arg en bra stund efter vi gick därifrån. Som tur var fanns det ju korv där, haha.

Idag har vi inte gjort så mycket. På förmiddagen tog vi oss en cykeltur till byggdegården för att kika lite på auktionen. Hittade dock inget. Sen begav vi oss hemåt för att sen ta en promenad upp till björnvallen för att kika lite på fotboll.
Men vilket regnväger det kom då. Var ju tur att man hade regnkläder till lilleman och att jag hade införskaffat ett regnskydd till vagnen.

Nu är vi hemma hos mamma. Vi ska snart få lite mat, sen tänkte jag att vi skulle ta oss en promenad hem. Kan ju vara trevligt om man hinner röja undan lite hemma. För imorgon är det jobbet som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar