tisdag 17 maj 2011

Regn och rusk

det spöregnar ute. Vi har nybakat bröd(Grekiskt lantbröd) som står och svalnar i köket så nu väntar vi bara på att sambon ska komma hem från träningen så vi kan ta en kvällsfika, mums;).

Annars är det bara bra här hemma. Allt rullar på som det ska.
Vi har fått en riktig liten snuttegris här hemma. Så idag när Oliver har varit på dagis så har lillebror vägrat legat själv, även när han skulle sova. Nej du han skulle minsann ligga i famnen på mig eller H eller på någons av våra bröst och mysa;). Sen har han i flera dagar nu velat äta HELA tiden. Galet så den här ungen kommer att växa. Men hellre det än tvärtom. Önskar ju dock att han kunde sova LITE längre stunder på nätterna med tanke på hur mycket han äter dels under dagen, men sen även under kvällen. Han har ju alltid haft riktiga amningsmaraton just på kvällarna. Men sen har han ju även blivit en liten kräkbebis.

Nu har vi infört nappen även på lillebror. Hade ju hoppas på att kanske kunna slippa det, men märkte ganska fort att snuttbehovet var för stort. Har inte alls någon lust att vara en levande napp för min son. Tycker det räcker att behöva amma ca 1 gång/timmer stora delar av dygnet.
Mys mellan bröderna hos farmor igår kväll.

Imorgon blir det en tripp till Gimo för mig och Williams del. Blir en barnvagnspromenad med Anna & Gabriel:).
Efter det får vi se om vi orkar ta oss en sväng förbi mitt jobb också.

2 kommentarer:

  1. Så söta killar du har.. =) kram

    SvaraRadera
  2. :) Skönt att det går bra å att lillebror mår bra :)
    Om det blir en promenad imorn får du gärna stanna till om ni passerar så jag får titta på lille prinsen.
    Kram

    SvaraRadera