lördag 14 maj 2011

Håller inte med

mina barn höll tydligen inte med mig om att det skulle ha varit skönt med en sovmorgon idag. Tyckte det skulle vara väldigt passande eftersom vi ska upp tidigt imorgon, men nej halv sex var det bara att snällt kliva upp och göra i ordning frukost. Fördelen är ju dock att man hinner med MASSOR under dagen:). Just nu sitter båda sönerna framför tvn och kikar på Knatte, Fnatte och Tjatte och jag ska passa på att röja i köket. Ska även slänga ihop en pasta sallad som ska med imorgon. Sen blir det även att packa i ordning resten som ska med. Är ju risk för regn imorgon med så då bli det ju lite extra saker som ska med när man har två små.

1 kommentar:

  1. Sovmornar finns inte i vår värld numera. Två morgonpigga söner som inte är synkade innebär att tar den ena sovmorgon så gör nog inte den andra det, haha. Hoppas trippen i morgon går bra :)

    Söt han är som vill till Alexander när han är ledsen :) Alexander ringde till Oliver igår han. Så sött när han sitter i sitt rum när jag sitter i vardagsrummet och så hör man honom prata i telefon, hihi.

    SvaraRadera