torsdag 12 maj 2011

Igår

Mys med faster i soffan. Precis som storebror gjorde så ÄLSKAR William att liga på bröstet och sova, myspys:). Gäller att man njuter av den här tiden nu, för usch snart kommer han att vägra ligga just så här. Tiden går ju så galet fort:/.
Nybadad storebror:)
William är så galet lik Oliver och även sin far just nu. Men ser även en massa drag från min sida, framför allt från morbror Tobias när han var liten. Oliver är ju också jättelik honom, speciellt på sitt beteende och humör. Blir kul om man får två som är lik som morbror på det sättet, haha. Då blir det aldrig någon vila för denna mamma;). Men det är ju så det ska vara när man lever livet som småbarnsförälder, eller hur?
H är och tränar just nu och när han kommer hem ska vi åka till morbror Niklas på Gränome gård och hälsa på. Få kika och kanske åka traktor och självklart kika på korna och kalvarna. Har inte vågat säga något till Oliver än, får bli en överraskning när sambon kommer hem:).

1 kommentar:

  1. Mysiga bilder :) Ja, det gäller verkligen att njuta när de är små. Tycker Gabriel vill ligga sådär mindre och mindre redan :( Fast det kanske är mest av den anledningen att han blir hungrig direkt, hihi.

    SvaraRadera