torsdag 17 september 2009

Torsdag

Idag har vi bara varit hemma. Behövs sådana dagar ibland;). Det fanns ett stort behov av städning här hemma så det har vi pysslat med. Sen har Henke klippt gräset så nu är det fint på tomten också:). Har för den delen putsat alla fönster och hängt upp nya gardiner i veckan. Eller inte i köket för där håller vi fortfarande på att måla. Hoppas på att vi blir färdiga ikväll så man kan få upp gardinerna där också. Det ser så mycket trevligare ut då.

Igår var vi först på öf, ungmamma grupp. Sen på kvällen åkte vi hem till Malin för hon skulle ha Me&I party. Det var mycket fina kläder men tyvärr så tillåter inte plånboken att man handlar något just nu. Det har blivit alldeles för många oanade utgifter den här månaden:/. Men trevligt var det. Jag och Anna stannade kvar en stund efter också och bara pratade, alltid lika trevligt;).

I förrgår blev äntligen kastreringen av våran vovve av. Tyvärr så hade det inte gått så bra som vi hoppats på. Eftersom han hade en pungkula som satt i buken så visste vi att det skulle bli en större operation. Men den hade tydligen varit så liten så dom knappt hade hittat den. Så dom var tvungna att öppna honom på flera olika ställen:(. Som tur var fick han både värktabletter och tabletter så det inte skulle bli infekterat. Men usch så dåligt jag mådde när vi hämta upp honom hos veterinären. Han var helt borta, stackaren:(. Som tur är mår han mycket bättre nu och det gjorde han redan igår också. Sen är det ju inte nog med det, han måste ju ha en tratt nu så att han inte slickar på såret å det är INTE uppskattat kan jag säga. Det är ju tur att tiden går fort och om 8 dagar ska stygnen tas och då slipper han även tratten.

Imorgon ska vi nog ha en ur rensning av alla barnsaker här hemma. Mycket som ska in i förrådet istället för att ligga å ta plats här inne.

1 kommentar:

  1. Oj va de me&i party hos Malin, de har jag missat. Typiskt. hoppas de blir mera gånger. hur e de me er då?

    va duktig du är som har fått de städat och så, skulle jag med behöva, blev en snabbis idag med dammsugare och tvätta golven. kram

    SvaraRadera