fredag 11 september 2009

Äntligen FREDAG:)

Egentligen spelar det inte så stor roll för Henke jobbar ändå hela helgen:/. Men det känns ändå skönt med helg tycker jag;). Sen får vi ju en jättelång helg eftersom Henke har ledig vecka efter, hihi.

Igår var det fullt upp här hemma. . Jag putsade fönsterna i köket+Olivers rum, tvättade, hälsade på Eva/farmor på dagis och gick å köpte färg mm.
Medans Henke jobbade först, när han kom hem tog han med våran vovve till vetrinären för kastrering. Tyvärr så blev det inget av med det eftersom han hade ena pungkulan uppe i buken:/. Är tydligen ett annat ingrepp dom måste göra då. Fick även förklarat att det kunde vara en anledning till att han är så skällig. Så med andra ord måste vi göra det nu. Så vi får boka ny tid, hoppas bara det inte blir allt för mycket dyrare:/. När han kom hem så började han måla i köket. Det kommer verkligen att bli superbra. Hoppas han det kan bli färdigt i helgen så man år sätta upp gardiner igen. Tycker det ser så tomt ut utan.

Idag så ska Henke fortsätta måla bara han kommer hem från jobbet, han slutar 12:).
Själv så har man varit ute på promenad med vagn och vovve. Efter det fick man äta frukost i lugn och ro eftersom Oliver somnade under promenaden:).

1 kommentar:

  1. Jo visst, de är alltid lika trevligt med helg. men jag ska jobba hela helgen, inge kul alls och 10 timmars pass. hur e de me er d? krmam

    SvaraRadera