tisdag 1 september 2009

Sitter och funderar

om man ska ta å läsa igenom alla inlägg på bloglovin. Hmm har typ 250st att gå igenom. Men man får väl ta några idag, medans det är lugnt här hemma. Oliver ligger ju och sover sen 1h tillbaka och Henke jobbar ju till 22.30 så han är ju inte hemma här förrän vid 23.00 kanske.

Har iaf badat med plutten nu på kvällningen. Han tycker det är så himla roligt ju och för tillfället så är det inte alls lika roligt att bada själv. Nej det måste finnas någon annan i badkaret också. Vi provade även att bubbla för första gången idag också, det var en hit kan jag lova;).
Vi har även varit hemma hos Sofi och Sonni idag. Oliver somnade på väg ner till Alunda, så när vi kom fram passade vi på att ta en liten promenad. Vart riktigt varmt efter ett tag, luften var lite tung. Men skönt var det iaf:). Sen gick vi hemåt så Oliver fick äta lite, det blev en sen lunch eftersom frukosten blev så sen. Men det gick bra det också. Sen satt vi mest bara å pratade en massa gojja, precis som det ska vara;).

Hmm, nu vaknade Oliver så dom där inläggen får nog vänta till någon annan dag.

3 kommentarer:

  1. Åh fuskigt, skulle med vilja ha badkar iaf nu när de börja bli kallare.. men de får man drömma om.. hihi..
    härlig att han gillar att bada och med bubblor till :) de måste ha vart jätte kul.. kram

    SvaraRadera
  2. Inläggen på bloglovin har en tendens att hopa sig just nu för mig med. Man hinner inte så mkt. Jag brukar ta några då och då och då stannar siffran under 100 iaf :)
    Mysig dag ni verkade ha igår :)
    Jag hoppas vi är friska till på lördag men det verkar som den här sjukan är snabbt avklarad. Mkt bättre idag än igår för både mig o fredrik. Hoppas bara att Alexander slipper bli sjuk!

    kramkram

    SvaraRadera
  3. Inläggen på bloglovin växer sig allt som oftast större än störst. ^^

    SvaraRadera