tisdag 28 september 2010

Drömmer mig bort

kan inte låta bli att kika efter hus.
Vi har det bra här nu, men vi vill ju flytta inom två-tre år kanske. Hittar man något som passar så kan det självklart bli tidigare. Men planerna är ju som sagt att vi ska spara så vi den dagen vi köper igen ska slippa topplånet. Vet ju att det gör otroligt mycket på månadskostnaden om man slipper det.
Drömmen vore ju att få vinna MASSA pengar så vi kunde bygga nytt. Hihi lite kul att få drömma ibland. Tror ju dock inte på någon storvinst eftersom vi typ aldrig spelar. Kan vara svårt att vinna då;).
Sen har vi ju det här om var vi ska bo. Bor vi kvar här så skulle vi nog kunna bygga nytt med tanke på att det blir mycket billigare än på något annat ställe eftersom vi har mark här.
Men sen har ju jag lite planer på att gå och utbilda mig så jag kan söka till Forsmark. Och då känns det lite långt att pendla ända härifrån och i så fall skulle vi nog vilja tillbaka till Gimo eller runt omkring där.
Aja vi har mycket att tänka på, så just nu känns det skönt att vi har bestämt oss för att bo kvar här ett tag till. Är ju inte helt fel att bo nästan gratis heller;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar