tisdag 28 september 2010

Baka en liten kaka

hade planer på att göra bullar idag, men tyvärr så hade vi ingen jäst hemma. Snacka om dålig planering:/. Men ist fick det bli två olika sorters muffins:). Har smakat dom med fyllning och dom blev supergoda. Nu väntar vi på att chokladmuffinsen ska kallna så vi kan ha på glasyren. Älskar verkligen att baka. Önskar att jag hade mera ork till sånt, men förmodligen ska det väl bli bättre på den fronten snart.

Våran cirkulationspump gick sönder i förrgår, vilket gör att vi inte har kunnat elda för värme eller varmvatten:(. Usch HATAR verkligen när det blir så här. Vill att allt ska fungera. Men nu är Uffe här och sätter in en ny. Så snart kan vi börja elda så det blir värme i huset:). har ju värmeelement står på nu, men det är ju inte direkt ekonomiskt i längden. Får nog bli ett varmt och skönt bad ikväll också.

På fredag kan vi äntligen träffas gänget igen:). Längtar så jag blir galen. Det är verkligen toksvårt att få till så vi kan träffas allihopa nu när Anna också jobbar. Ännu svårare blir det när vi alla jobbar helger:/. Så vi får passa på när det faller in att vi är lediga samtidigt allihopa.
Ska bli så kul att bara sitta och prata bort en massa tid. Så nu är det bara att hålla tummarna för att inget ska komma ivägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar