onsdag 10 februari 2010

spelar ni?

Min käre sambo brukar spela på Internet, ni vet på casino och sånt. Nu på sista tiden har han också haft turen på sin sida och vunnit en del pengar. Dom har fått gå till möbler till nya huset. Helt perfekt om jag får säga det själv:).
Ibland är jag också sugen på att börja spela lite, tänk om man skulle få vinna en massa pengar. Men jag är nog lite för feg och dessutom för snål och tur är väl kanske det.Jag får nog fortsätta drömma om en jättevinst ist. Å har så mycket planer om jag skulle vinna den där storvinsten, haha.
Men på en gång så säger dom ju att man ska bara spela för pengar som man inte skulle sakna om man man förlorar dom. Just för tillfället har jag inte några sådana pengar.
Men vad tycker ni om spel på Internet? Spelar ni något själva?
Själv är jag faktiskt inte så intresserad egentligen, men när H vinner så är det klart att man blir lite sugen. Kanske ska prova på något av dom här gratis spelen. Tror iof sig att det är mycket svårare att vinna på just dom spelen. Man måste ju vinna om summan x antal gånger. Vilket inte funkar speciellt ofta.
Aja nog pratat om det, nu ska jag slå mig ner på massagedynan och bara njuta:).

1 kommentar:

  1. jag spelar inte, jag är rädd att jag ska bli beroende och fasta i det. Men de är väldigt lockande. kram

    SvaraRadera