måndag 15 februari 2010

En jädrans massa tvätt

blir det när man har magsjuka hemma:/. Å inte blir det mindre när Oliver vägrar vara stilla och istället springer runt och spyr överallt. Aja man får väl vara glad över att han är pigg trotts magsjukan.
Hittills har han spytt ner 4 ombyten med kläder+ dem på dagis, sin overall, mattan i v-rummet och våran säng. Så ni kan ju gissa vad jag ska göra resten av kvällen;).

2 kommentarer:

  1. Åh nej fy usch stackars er! Va hemskt :( Då vet vi vad vi har att vänta oss närsomhelst då ;) Astrid och Oliver lekte hela förmiddagen ihop på dagis i dag (jag hämtade Astrid vid halv tolv och då såg Oliver pigg ut).

    Men någon gång ska hon väl premiären för magsjuka komma för de små också.

    Kul att du gjort en måndagslista iaf, :) jätte kul att läsa!! Hoppas lilleman mår bättre snart! Många många krya på sig kramar!

    SvaraRadera
  2. Usch, jag kommer ihåg när Alexander var kräkbebis. Det var på samma sätt. Jobbigare med magsjuka dock. Hoppas han slipper kräkas mer!

    Jag skulle så gärna vilja få det konstaterat på fredag att det är affektkramper men tror att det måste göras ordentliga undersökningar för att utesluta epilepsi. Annars kommer vi gå vidare själva i Uppsala för det är en del undersökingar som bör göras. Vi får försöka ses i helgen ja. Var alldeles för längesen!

    SvaraRadera