onsdag 17 februari 2010

Idag

åkte jag och Oliver med ett lass till huset. Jag kunde i lugn och ro lasta ut allt medans Oliver sov i bilen. Sen kom mamma och hjälpte mig med lite barnsäkring i köket. Vill ha allt det gjort innan vi flyttar in. När det var gjort åkte vi hem till mamma och fikade lite.
Nu ska vi börja med maten här hemma. Det blir lax & potatis idag.

Imorgon ska vi ta en sväng in till IKEA, måste ju köpa golv till hallen. Sen är det lite andra småsaker jag ska ha också.

2 kommentarer:

  1. åh va skönt, man får passa på medan dem sover :) hihi.. härligt med att åka till ikea :) finns ju alltid nått kul och hitta där :) kram

    SvaraRadera
  2. Du får gärna vara testperson om jag bestämmer mig för att försöka planera fram ngn bra affärsplan :) Jag skulle kunna använda mig själv som testperson med, haha. Det är jobbig tnär man är stressad och att det känns som att man inte hinner ngt. Huvudsaken är att man har rutiner på måltiderna just nu tycker jag :)
    Bada på lördag skulle vi absolut kunna göra. Bara min förkylning släppt :S

    Kul med IKEA i morgon :) Vi måste dit snart med. Fick presentkort på massa pengar i julklapp så ska köpa garderob till Alexander samt massa annat smått och gott :)

    SvaraRadera