onsdag 10 februari 2010

hmm tiden räcker inte till

känns som att jag aldrig har tid att sitta vid datorn längre, med andra ord aldrig tid till bloggen längre:/. Tiden går så otroligt fort nu när man jobbar. Sen när man väl är hemma vill man umgås med våran lilla skatt innan det är sängdags för honom.
Kan ju också säga att jag flera gånger har slocknat när jag ska ha nattat Oliver. Så där har "ensamtiden" på kvällen försvunnit. Men bara det börjar gå mot ljusare tider så ska man väl bli lite piggare. Håller iaf tummarna för det;).

Tänkte uppdatera lite om flytten också. Vi hade ju tidigare tänkt slipa och lacka golvet i hallen, men har nu bestämt att vi ska lägga in ett klickgolv ist. Dels för att vi blev lite osäkra hur vi skulle gå till väga om vi skulle välja det andra alternativet, sen vill vi inte riskera att trägolvet blir förstört eftersom vi har hund. Det bästa blir nog klickgolv, då kan vi bestämma exakt hur vi vill ha det.
Lite synd att vi kom på det här idag, H var ju inne i stan med R idag. Då hade dom ju kunnat fixat det som behövdes. Men så är det, är huvudet dumt så får plånboken lida.
Måste även försöka få lite tid att fixa med barnsäkringen. Vill ha det klart när vi flyttar in.

Lite uppdatering om Oliver också kanske. Att vi har en bestämd lite gosse till son har vi vetat länge, men nu har han kommit på att han vill göra ALLT själv. Han ÄLSKAR att läsa böcker, eller snarare bläddra i böcker. Sen är det ju också jättekul när mamma eller pappa jagar honom och sen vänder så Oliver får jaga, haha.
Sen tycker han också det är jättekul att först klättra upp i soffan för att sen klättra vidare upp i fönstret. Där står han och kikar och bankar lite på fönstret, knasbollen. Skönt att soffan inte kommer att stå i närheten av ett fönster när vi har flyttat.

Imorgon hoppas jag på en sovmorgon här hemma, det skulle verkligen behövas.
Ska jobba kväll imorgon sen fm på fredag, inte alltid kul när man har småbarn hemma:/. Risken för att det blir väldigt lite sömn är ganska stor. Det är ju tur att man är ledig i helgen:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar