fredag 24 juli 2009

Gårdagnes händelser

Gårdagen var verkligen superbra. Vi var riktigt många på träffen och det var SÅ kul att träffa alla igen:). Var även några nya ansikten och det är alltid trevligt.
Vi fick sitta i ett eget rum på Frälsis, vilket var mycket uppskattat. Då kunde våra små busar krypa omkring på golvet å busa utan att det var några problem. Oliver tyckte det var jättekul med en massa folk och för att inte tala om leksakerna, haha. Sen har ju Oliver kommit på att man kan bitas nu på sista tiden, så man fick hålla stenkoll så han inte bet någon av dom andra barnen.
Våran lilla busunge.(Eller var det en vampyr, hihi)
Oliver och Noah vill självklart ha samma leksak:)
Elvira, Noah & Oliver
Liam, Jonathan, Alexander & Alexander busar lite.
Nellie var där med mamma Julia också. Hon var ju så lite och söt, bara 2 månader gammal. Man blev ju inte alls bebissjuk;).
Efter träffen gick jag, Anna, Emelie och Malin på stan en sväng. Vi hade lite småärenden sen gick vi bara runt och fönstershoppade lite. Plånböckerna tillåter inte så mycket annat nu;).
Bilresan hem gick tyvärr mindre bra. Oliver skrek i stort sett hela vägen hem. Stackars plutten var både hungrig och trött. ( Trotts att jag ammade honom precis innan vi åkte). Det var bara mamma som dög och han ville inte sitta själv i sin bilbarn stol. Vi åkte iaf med Anna & Alexander direkt hem till dom, eftersom vi skulle ändå dit och vi hade bara hunnit hem och vänt. Väl framme gick det jättebra bara han fick vara hos mamma. Dom fick även äta lite gröt och då blev han genast glad igen. Efter det fick han en banan också, riktigt hungrig var han. Tyvärr så kom typ hela bananen upp igen:/. Som tur var så skulle Alexander bada på kvällen och då fick Oliver också bada. Å så kul han tyckte det var:).
Efter det och lite mer lek så var det dags för välling och sen nattning. Gick faktiskt otroligt bra, Han vaknade några gånger men sov iaf mesta av tiden. Så skönt när man kan sitta och äta middag utan att bli störd av en bebis som vill ha 100% uppmärksamhet.
Det blev ganska sent, så när vi kom hem var jag riktigt trött. Tyvärr så ville Oliver INTE sova då. Han fick vara uppe med Henke en stund, men eftersom han var trött egentligen så blev han jättegrinig. Så självklart slutade det med att man fick gå och bära runt på honom för att han skulle somna, tokunge. Men på en gång var det nog lite mycket under en och samma dag, så jag borde ju inte vara så jätteförvånad över att det blev så.
Idag är det STÄD som står på schemat. Usch så skitigt det är här hemma:/. Måste röjja undan ordentligt innan vi åker. Det finns ju inget värre än att komma hem till ett skitigt hem. Håller även på att tvätta för fulla muggar. Lite senare ska jag även börja packa lite smått.
Nu är tvättmaskinen färdig så nu ska jag hänga tvätt;)

1 kommentar:

  1. Mysiga bilde rpå våra söta barn :) oliver va ju söt han., skulle bita på alla och så.. riktigt söt är han. Tråkigt att han vart lite ledsen i bilen hem. Men så kan de ju va ibland. kram

    SvaraRadera