lördag 4 juli 2009

Efter en heldag med pappa

Så blev det ett bad med mamma. Kan ju säga att det verkligen behövdes, han var skitig ända uppe vid öronen, haha. Å mer skitig blev han när han fick äta middag utan haklapp;). Tänkte att han lika bra kunde få gegga lite när han ändå skulle bada precis efter. Det tyckte plutten va skoj:).
Imorgon ska Oliver var hos farmor & faster på em/kvällen. Henke är ju helt slut efter helgen, hihi. Det är ju konstigt att man själv orkar så mycket. Men jag tror att det kommer att gå bättre allt eftersom. Oliver är ju inte van att vara hemma hela dagarna med Henke och det har resulterat i att han har velat blivit buren hela dagarna. Sånt tar på krafterna. Men som sagt det kommer bara att gå bättre å bättre hela tiden, det tvivlar jag inte en sekund på. Tycker det är bra om han både kan vara med Henke eller mig utan några problem. För så kommer det ju att bli sen när man börjar jobb.(Om jag nu ska göra det, berättar mer vid senare tillfälle;)).
Kikar i stor poolen med mamma.
Själv tyckte han det var skönast att bada i sin lilla pool:)
Badar lite med moster.
Våran lilla tokunge:)
Klättra är ju också väldigt kul.

4 kommentarer:

  1. Jag tror bestämt på att mammor har superkrafter ;) Helt otroligt vad man orkar egentligen.
    Fina bilder på Oliver :) Känner igen det där på den sista. Alexander stod vid ryggstödet på fåtöljen idag och försökte klättra över kanten. Knäppa unge!

    Vi ska oxå ner och väga på måndag så blir ju perfekt att ta en promenad efter då :)

    SvaraRadera
  2. Vilken söt badpojke du har =) han verkar trivas hur bra som helst ju :)Håller med anna, vi har superkrafter :)

    Hur e de me dej då?? :) kram

    SvaraRadera
  3. JO de går ju så himla fort dom börjar bli stora bebisar : ) Jo men Jessica och jag har pratat om att vi kanske skulle ta och träffas med repektive och göra nått, Va säger du om det? : ) Kram

    SvaraRadera
  4. Lite olika tandhygenist, sjuksöterska socionom förskolelärare.. salig blandning:P

    SvaraRadera