måndag 30 november 2009

Måndag igen då

Vi har haft en riktigt bra helg här hemma. Bara några små problem, men dom löste sig väldigt bra ändå. Tur att man har världens bästa familj:). Tack Annica för att du kunde vara barnvakt i lördags, du är bäst.
Ja iaf så var jag och Henke iväg på årsfest i lördags. Vi stannade inte till slutet men hann iaf äta och kolla på spexet. Skönt att få komma iväg tillsammans utan bebis. Händer ju inte allt för ofta för våran del.

Igår hade vi ju ett litet barnkalas för Oliver & Alexander. Vi skullevara på Vita villan men eftersom det var ganska många som hoppade av så bestämde vi oss för att vara här hemma ist. Anna med familj kom strax innan två så vi hann lägga upp fikabrödet. Sen kom Jessica med familj. Oliver fick en jättefin tröja av Alexander:). Och en traktorbok och två skallror av Alex. Dessvärre kom han på att man kunde använda dom för att slå dom andra barnen i huvudet, så vi fick lägga undan dom. Men nu på morgonen har han sprungit runt med dom som en liten galning:). Han ser ju bara för rolig ut när han springer runt med en i varje hand.
Vid halvsex kom Malin med familj också. Av dom och Emma & Elvira fick Oliver en jättefin brun Nalle Puh dress. När dom kom slängde vi också in en paj i ugnen och gav småttingarna likt mat.
Det var verkligen en toppendag. Och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan det blir en ny sammanslagning;).

Så idag ska vi ha våran söndag här hemma. Bara ta det lugnt. Behöver inte ens laga mat för vi har rester sen igår:). Snacka om lyx.
Nu ska jag busa med Oliver och sen slår vi nog på en disneyfilm och kryper ner i soffan och bara myser.

1 kommentar:

  1. ja tack de va jätte trevligt på kalaset, synd att de var så många som hoppade av. hoppas han gilla tröjan, om ni behöver byta så säg till:) alex tackar för paketen han fick av er o anna o alexander :) såå fint :) kram

    SvaraRadera