onsdag 25 november 2009

Onsdag

Oliver mår prima idag med:). Inga biverkningar här med andra ord. Så med andra ord kan vi gå på ungmamma gruppen, skönt att få komma ut en sväng.
Har hängt upp jul gardineran i köket nu också, så nu är det gjort i v-rummet, sovrummet och köket. Bara Olivers rum kvar nu. Men det får bli nån annan dag för idag åker vi till mami efter öf;).

Nej nu måste jag klä på plutt och mig själv så vi hinner.

5 kommentarer:

  1. bara en fundering hur länge är man ungmamma?
    för jag var 21 när jag fick och såg mig inte som en ung mamma tänkte på mammagruppen

    SvaraRadera
  2. ska jag vara ärlig så anser jag mig själv inte som ungmamma heller. blev inbjuden till den här gruppen när jag var gravid och fick redan på att det var fler i just min ålder som skulle gå, så det var nog därför jag gick.
    har även gått på vanliga öf, men eftersom den här gruppen är lite mindre så har jag tyckt att det har varit trevligare att gå på den. man lär känna varandra på ett helt annat sätt.

    SvaraRadera
  3. skönt att han inga biverkningar fick :) de måste vara skönt :) alex ska med få ta den snart. men han va ju sjuk i måndags. har du nån vägbeskrivning tills på söndag?? :) alex är ju lite snuvig men vi får se om vi kommer. vill inte smitta nån, hoppas han blir bättre till båder ert, alex och elviras kalas :) kram

    SvaraRadera
  4. Fick oxå inbjudan till sån ungmamma grupp när jag var gravid då jag var 21 men jag tackade nej fr medelålderna var 17 år ungefär kändes som lite fel ställe men det är ju kanon att det finns något för alla:-)

    SvaraRadera
  5. I våran grupp är nog meddelåldern 21-22 tror jag.
    Sen måste jag bara fråga varför du är anonym?Skriv gärna dit namn nästa gång;).

    SvaraRadera