fredag 20 november 2009

Full rulle hela dan

Idag har vi varit till Thuns med Malin & Jonathan. Där handlade vi lite småsaker, dels present till Lucas som fyllde ett förra veckan. Efter det åkte vi vidare till Johanna där det var mamma träff med en massa mumsig fika. Wow den bruden kan verkligen baka:). Där var det inte vanliga muffins utan cupcakes som gällde, grymt imponerad. Själv är man alldeles för lat för sånt, haha.
Som vanligt var vi kvar där bland dom sista, hihi. Men jag tycker det alltid är som mysigast på slutet när det inte är så många kvar, man kan sitta och prata på ett helt annat sätt då. Men självklart är det roligt att träffa alla dom andra mammorna med.

Vi kom iaf hem runt 18 och då var det bara att börja göra smörgåstårtor. Så nu står dom å gottar till sig i kylskåpet, ska bara fixa garneringen imorgon. Sen har man ju en jäkla tur som får födelsedagstårtan fixad av svärmor:). Tack så jättemycket Eva.
Helt sjukt ju Oliver fyller ju liksom 1 år imorgon. Tänk så j*kla fort det här året har gått.
För ett år sen satt jag här med magen och hade inte ens några känningar än, så häftigt ju:).
Oliver har även fått tjuvstartat lite på presenterna. Var ju tvungen att ge honom något som häll honom sysselsatt när jag gjorde tårtorna. Han fick iaf en hund med hjul som han kan gå runt och dra på.

1 kommentar:

  1. Grattis till Oliver! Sjukt fort har det gått. Nu fyller Alexander om 15 dagar :S
    Är det en tax från brio? :)

    Promenad klockan 10 blir kanon. Ses då!

    SvaraRadera