fredag 6 april 2012

Långfredag

som vanligt har dagen inte blivit som planerat. Jag och H skulle för första gången ta med Oliver på bio. Allt var så bra och Oliver hade höga förväntningar när vi for iväg. (William fick vara hos Eva och Cillan). Så när vi kommer fram så står det på dörren att bion är inställd pga sjukdom. Lagom förvånade fick vi förklara för Oliver som självklart blev jättebesviken. Men när han fick köpa med sig två filmer hem och lite gotta så blev han på bättre humör. Sen åkte vi hem till Eva och Cillan och kollade på en av dom nya filmerna. Så nu har jag bestämt att snart ska jag och Oliver åka in till stan och äta och kolla på bio. Är ju så typiskt nu när H ändå var ledig och vi kunde åka tillsammans med Oliver, men men så blir det ibland. Får hitta på något annat skoj framöver helt enkelt.
Sen åkte vi hem och gjorde i ordning påskmaten. Har fortfarande paltkoma även fast vi åt för över två timmar sen. Mmm, det är gott med mat;).
Ska jobba i helgen med 7-16 lördag och söndag. Så då blir det ett extra klirr i kassan nästa månad. Speciellt eftersom jag även ska jobba hela helgen efter denna också. Men det är alltid välkommet med lite extra pengar inför sommaren.

1 kommentar:

  1. nej så trist. tur de gick bra med att kolla film sen hemma hos dem :) men de blir säkert mera gånger =) kramar

    SvaraRadera