fredag 10 februari 2012

Härligt med FREDAG

håller på att plockar lite här hemma (som alltid). För strax efter elva ska vi packa oss in i bilen och åka till Malin för lite lekdate med dom bästa:).

Igår var jag hem till mamma, vilket kändes väldigt behövligt då vi inte har varit där på länge och att dom åker till THAILAND i två veckor IDAG. Helt galet ju, hur ska jag klara mig:/. Det är ju inte bara mamma och Bosse som åker, utan lillasyster+ pojkvän, min ena storebror och Bosses två yngre barn. Men det är ju tur att man har en STOR familj i dom här lägena;). Får se om vi åker ut till lillebror i helgen så Oliver får åka lite traktor:). Sambon tillbringar ju ändå hela helgen på jobbet och då blir det långsamt att bara sitta hemma. Sen ÄLSKAR ju Oliver att vara med sina morbröder. Sist vi var hos Tobias så skulle han flytta dit, han hade ju faktiskt ett eget rum där redan (hans gamla rum).
Men som sagt hoppas ni får en helt underbar semester och att du mamma kan koppla av bara ni kommer ner dit;). Passa på och NJUT och bara vara. Puss på er
ps kommer att sakna er något så otroligt mycket. Men ni får se till att gå ut på fb och skicka lite fina uppiggande bilder:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar