måndag 14 maj 2012

En toppen helg

galet så bra vi har haft det i helgen. Vid 12 på lördagen kom vi till hotellet. Incheckningen var inte förrän 14 så vi lämnade bara väskorna och sen drog vi ner på stan för lite lunch och shopping. Vi hade verkligen tur när det gällde maten på både lunch och middagen. Lunch år vi nere på stan på en mysigt lite ställe och middag fick bli trerätters på kasinot, mums säger jag bara. Har nog seriöst aldrig ätit så gott kött, det bara smälte i munnen. Vill redan tillbaka, haha. Ja inte bara för maten, hela atmosfären var helt underbar. Hoppas verkligen vi kan boka in en resa snart igen;). Jag och H kom hem till hotellet vid två på natten. (H var ganska rund under fötterna då kan jag lova;)). Vid nio vaknade jag och kände mig skapligt utvilad så då gjorde jag mig i ordning i lugn och ro för nu längtade jag galet mycket efter HOTELLFRUKOSTEN:), mums mums. Utcheckningen var kl 12 och då åkte vi hem. Karlarna mådde väl lite som dom förtjänade, haha. Men i det stora hela hade vi en helt underbar helg med fina vänner. Som sagt hoppas verkligen vi gör om detta snart.

Idag är jag TRÖTT. William som har sovit bra ett tag nu fick för sig att leva rövare både när vi var borta och även inatt med, gah. Hoppas det bara är tänderna som spökar. Är två hörntänder som är på väg att spricka igenom.
H jobbar em, ungarna är redan trötta. Kommer att bli en lagom kul em det här känner jag:/. Men svar NEJ dom får INTE sova nu. Då får jag en hel kväll med kaos istället och det har jag verkligen ingen ork med. Så nu ska jag gå och busa med mina barn så dom inte somnar;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar